DRUŠTVO | Septembar 22, 2022

Forto zabranio djelovanje Naše stranke van Kantona Sarajevo, Kojović se usprotivio pa posjetio..Hadžiće

Nakon što je trenutni Premijer Kantona Sarajevo i predsjednik Naše stranke putem Whatsapp grupe naredio članovima Naše stranke da "se skoncentrišu na Sarajevo", odnosno da ne djeluju van sarajevskog kantona, Peđa Kojović je odlučio da se usprotivi vrhovnoj komandi te da sa stranačkim kolegom Draganom Miokovićem posjeti..Hadžiće.

Forto zabranio djelovanje Naše stranke van Kantona Sarajevo, Kojović se usprotivio pa posjetio..Hadžiće

Nakon što je trenutni Premijer Kantona Sarajevo i predsjednik Naše stranke putem Whatsapp grupe naredio članovima Naše stranke da "se skoncentrišu na Sarajevo", odnosno da ne djeluju van sarajevskog kantona, Peđa Kojović je odlučio da se usprotivi vrhovnoj komandi te da sa stranačkim kolegom Draganom Miokovićem posjeti Hadžiće. Da, dobro ste pročitali, Hadžiće van Kantona Sarajeva.

Naredba predsjednika NS o fokusiranju na Sarajevo.

Na svom tviter nalogu Kojović je napisao:

"Čitam u nekim "medijima" da nam je predsjednik Forto zabranio da idemo van Sarajeva. Dragan Mioković i ja za sat idemo u Hadžiće da pričamo/družimo se sa građanima. Pa šta bude, nek bude. Vidimo se na pijaci oko 12."

Nakon što je shvatio šta je uradio pokušao je da obriše objavu, ali je njegovo nepoznavanje geografije još jednom trajno evidentirano.