DRUŠTVO | Septembar 12, 2022

Platforma za progres i SBB Hrvatima iz drugih stranaka popunili svoja mjesta u čapljinskim biračkim odborima

Da politiku nisu shvatili kao borbu za prava svih već borbu za novac i priliku da se zaradi od pojedinih nepravilnosti govori i činjenica kako su predstavnici Platforme za progres Čapljina na skoro svim mjestima izostavili popuniti zamjenskog člana biračkih odbora, a negdje i člana

Platforma za progres i SBB Hrvatima iz drugih stranaka popunili svoja mjesta u čapljinskim biračkim odborima

Da politiku nisu shvatili kao borbu za prava svih već borbu za novac i priliku da se zaradi od pojedinih nepravilnosti govori i činjenica kako su predstavnici Platforme za progres Čapljina na skoro svim mjestima izostavili popuniti zamjenskog člana biračkih odbora, a negdje i člana. Iako predstavnici Platforme za progres u svojim istupima iznose tvrdnje kako imaju velik broj članova u Čapljini i Hercegovini očito da su i oni i njihovi koalicioni partneri na kantonu Stranka za BiH ipak okrenuti prema Zagrebu odnosno prema Draganu Čoviću i lokalnim gradonačelnicima. Što potvrđuje i sam uvid u biračke odbore u Čapljini.

Savez za bolju budućnost iako stranka u dubokom kolapsu, pogotovo nakon osipanja članstva u Hercegovini. U politički ambis i zaborav zakoračila je upravo nastupom u Čapljini.

Naime odlukom ždrijeba stranaka za biračke odbore Savez za bolju budućnost je dobio mjesta gdje je većinski hrvataki narod. Da im nije u interesu spriječiti izborne krađe, najbolje govori činjenica da su ta mjesta su ustupili strankama iz Hrvatskog korpusa odnosno satelitima ili izmišljenoj opoziciji u hrvatskom političkom bloku.

Zasigurno birači će kazniti ovakav odnos prema državi Bosni i Hercegovini i Bošnjacima Čapljine.